Vállalati weboldal fejlesztés

Egy weboldal fejlesztése a célok meghatározásával, a feladatok megfogalmazásával és a projekt ügyfél általi leírásával kezdődik.

Ha a projekt (weboldal) kis léptékű, az egyik legnehezebb folyamat a weboldal tervezése. Nagyon gyakran a megrendelő és a tervező nézetei nem esnek egybe. A tökéletes helyszín létrehozása érdekében a feleknek megállapodásra kell jutniuk, ehhez az ügyfélnek részletesen meg kell fogalmaznia a követelményeket, amelyeknek meg kell felelniük a helyszínnek, és az előadónak – meg kell magyaráznia a projekt bizonyos műveleteinek szükségességét, racionalitását. De vannak más pontok is, amelyekre szintén oda kell figyelni.

Telephelyfejlesztés

A helyszín tervezése, kialakítása, fejlesztése
– A probléma megfelelő megfogalmazása, azaz, hogy melyik közönség számára hozta létre a projektet – a célok és célkitűzések meghatározása a jövőbeni helyszínen és a hatálya a célközönség a hálózaton;

– Pontosan mit akar látni ez a közönség, hogyan kell elvezetni a látogatót a célhoz, például vásárláshoz, megrendeléshez. Grafika és tervezés, a struktúra, a funkcionális modulok és a design kialakítása a jövőbeli webhely céljaival és célkitűzéseivel összhangban. Az erőforrás grafikája és kialakítása nem okozhat negatív érzelmeket;

– A domain név kiválasztása és regisztrálása;

– Ha elmagyarázzák, hogy a webhelyet hogyan fogják érzékelni a látogatók, miért kényelmes, és emellett a design tetszik – akkor a weboldalt munkába lehet állítani (miután megállapodtak és jóváhagyták a feladatmeghatározást).

Ma részletesebben foglalkozunk egy webes forrás tervezésével.

A legjobb honlaptervezés – milyen legyen?

Leggyakrabban, megvitatása a design a helyszínen tervezők szembesülnek a téves meggyőződés, hogy az erőforrás kell mindenekelőtt, mint a menedzser. Nem mondhatjuk, hogy ez rossz, de bizonyos esetekben az eredmény emiatt romolhat. Ez több okból is megtörténhet – a tervezőnek nem mondják el a tervezés korrekciójának objektív okait, így elveszíti kreatív szellemét (és ebben a folyamatban csak kreativitásra van szükség!), És megszűnik a kezdeményezés.

Másodszor pedig, hogy van egy mintaoldal. A tervező megmutatja a versenytárs weboldalát, amelyet a cég vezetője szépnek, kényelmesnek tart. És így az összes hozzászólás erre a mércére redukálódik. És a kimeneten – kap egy teljes másolatot. A költségek ebben az esetben nem indokoltak, mert a honlap másolása sokkal olcsóbb, mint egy egyedi honlap létrehozása.

Egy másik gyakori tévhit – a drága dizájnnak minél több grafikával kell rendelkeznie. Nagyon gyakran a nagyszámú animáció, a villogó bannerek, éppen ellenkezőleg, elriasztják a látogatókat.

Ezen túlmenően a helytelen megközelítés a webhelytervezéshez növeli az erőforrás fejlesztésének idejét. A helyes megközelítés magas eredményt hoz, ami viszont nyereséget hoz a webhely tulajdonosának. Honlapfejlesztés – profiknak való munka, a portfólióban megtekintheti munkáinkat.

Ha honlapfejlesztésre van szüksége Moszkvában, Voronyezsben, Lipecben, Rosztovban vagy Krasznodarban, hívjon minket, mindig szívesen segítünk, távolról dolgozunk, így teljesen mindegy, hogy a világ melyik részén van.